Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Naziv projekta

Izrada web stranice ordinacije dentalne medicine Ana Tovornik Matijašević

Kratki opis projekta

Cilj projekta je jačanje prisutnosti i povećanje konkurentnosti rada ordinacije dentalne medicine na tržištu Hrvatske i Europske Unije. S obzirom da Prijavitelj nema svoju web stranicu, a već postojeće informacije na webu o Prijavitelju i uslugama koje pruža su šture i često nevejrodostojne, izrada višejezične poslovne web stranice s jasno istaknutom djelatnošću i drugim bitnim podaticma omogućit će pružanje pravovaljanih informacija potencijalnim klijentima na domaćem i međunarodnom tržištu, olakšati komunikaciju između Prijavitelja i potencijalnih korisnika usluga te samim time ojačati tržišnu poziciju Prijavitelja.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta

Ovim projektom izradit će se višejezična poslovna web stranica Ordinacije dentalne medicine Ana Tovornik Matijašević u svrhu poboljšanja web rješenja Prijavitelja. Rezultat projekta će biti povećana prisutnost na tržištu te vidljivosti usluga Prijavitelja širokom spektru potencijalnih korisnika na domaćem i međunarodnom tržištu te olakšana komunikacija s klijentima. Cilj projekta je izrada višejezične web stranice na domeni http://www.dental-matijasevic.hr. Posjetitelji web stranice imat će mogućnost odabira prikaza sadržaja web stranice na jednom od četiri ponuđena jezika (hrvatski, engleski, njemački ili talijanski). Višejezičnost omogućuje oglašavanje web stranice u zemljama govornog područja jezika na kojoj će biti sadržaj web stranice te omogućuje stranim državljanima razumijevanje informacija koje će web stranica sadržavati.

Ukupna vrijednost projekta i iznos koji sufinancira EU

Ukupna vrijednost projekta: 29.460,00 HRK
Iznos financiran sredstvima EU: 25.041,00 HRK

Razdoblje provedbe projekta

24. listopada 2018. – 24. listopada 2019.

Kontakt osoba

Ana Tovornik Matijašević, [email protected]


Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Ordinacije dentalne medicine Ana Tovornik Matijašević

Skip to content